Over Ons

IT oplossingen op maat

Na een aantal succesvolle projecten tijdens onze opleiding, hebben wij besloten deze samenwerking door te zetten. Hierom hebben wij in 2019 Grant Web Design opgericht.

Grant Web Design is een all-round IT bedrijf. Van websites bouwen en hosten, tot het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerksoftware, geen uitdaging is voor ons te groot!

In onze eerste jaren hebben wij een aantal mooie projecten gerealiseerd. Naast een handjevol mooie websites, hebben we sinds 2020 ook Kronos Urenregistratie aan ons portfolio toegevoegd, wat ondertussen uitgegroeid is tot een volwassen product die de administratieve ruggengraat vormt voor onze klanten.

Onze missie

Bij Grant Web Design zijn wij van mening dat een goede, volledig op maat gemaakte website, geen fortuin hoeft te kosten. Te vaak horen wij verhalen van bedrijven die enorme sommen geld neer hebben moeten leggen voor een WordPress template, waar minimale moeite in is gestopt.

Om te zorgen dat uw website de optimale belevenis levert voor uw bezoekers, ontwerpen en bouwen wij uw website vanaf de grond, zonder gebruik te maken van onnodige frameworks of templates. Hierdoor valt uw nieuwe website op en is hij razendsnel!

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op!